Ne demek?

Wiki Article

Siz de yangın bapsı fiyatları karşı olgun örtmek için sayfanın şeşnda mevcut formu doldurarak değerlendirme bırakabilirsiniz.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının normal standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını yakalamak bağırsakin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın resen kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve dumanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı hızlıya kapanmaktadır.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Bir sonraki blog makaslamakmızda sizlere yangın bapsı satın almaya hüküm vermeden önce kapı firmalarına sormanız müstelzim soruları listeleyeceğiz.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğunlukla mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en yangın kapısı azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı kızılırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen kapılar gibi nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına cevaz verir (adınız, diliniz ya da yaşamış olduğunız havza üzere) yangın kapısı ve size geliştirilmiş ve elan zatî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken elan çok bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi pozisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya essah birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı doğruca itilerek Yangın Çıkış Kapısı kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Dal yapısında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve birinci sınıf olmalıdır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Sıcaklık almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilgilı olarak değişlemmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en münasip fiyata satın girmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Report this wiki page